BLK Invest

Sudac

Sudac

Sudac (sinds 2012) is een kappersgroothandel exclusief voor de professionele kappers. De webshop heeft een ruim assortiment aan kappersartikelen. Verder is Sudac de trotse bedenker, eigenaar en producent van het exclusieve merk POP (Perfect On People). Daarnaast zijn zij de officiële distributeur in Nederland van het bekende professionele kappersmerk Kadus Professional en mogen zij zichzelf markleider noemen op het gebied van opleidingspakketten voor de Nederlandse en Belgische kappersopleidingen.

Tevens voert Sudac sinds enkele jaren de webshops:

Greathairexentensions.nl, Greathairexentensions.de en Captaintan.nl.

Great Hair extensions: Great Hair Extensions is de hairextensions online groothandel in Nederland en Duitsland. Great Hair Extensions is (exclusief) importeur van verschillende bekende merken, waaronder Di Biase Hair, Great Hair Extensions (eigen merk), Double True (eigen merk) Balmain en Euro SoCap. Ze zijn de expert en marktleider in de wereld van haarverlenging en toebehoren.

Captain Tan: De eerste gespecialiseerde zelfbruiner webshop in Nederland. Op de webshop worden onder andere de bekende tan-merken Bondi Sands, Captain Tan, Fake Bake, Mine Tan, St. Moriz en St. Tropez aangeboden.

Ga naar website