BLK Invest

Over BLK Invest

Home Over BLK Invest

Investeringsmaatschappij BLK Invest

In het pittoreske Achterhoekse Borculo is in 2008 investeringsmaatschappij BLK Invest opgericht. Twee enthousiaste en bevlogen ondernemers hebben hun krachten gebundeld om (startende) ondernemers uit de Achterhoek te helpen bij het verwezenlijken van hun droom en samen verder te ondernemen en/of verdere groei van de onderneming te verwezenlijken. Dit wordt bewerkstelligt met kennis, kapitaal, durf en humor. Met het doel om met de ondernemer de volgende stap te zetten en dit alles op een uitdagende en ‘leuke’ wijze.

Achter deze investeringsmaatschappij staan twee heren die hun wortels van succes al op jonge leeftijd hebben ontwikkeld. Meer info hieronder.

Investeringen

Gerben ter Avest, als oprichter en eigenaar van een landelijke kappersketen inclusief franchise-model, en Michel Hoffman, oud-eigenaar van een internationale event-supplier, hebben zij de krachten gebundeld en zijn ze met een schat aan ervaring gaan investeren in een breeds scala aan bedrijven. Luke te Woerd is de huidige Investment Manager bij BLK Invest. En het portfolio aan investeringen is niet zonder succes. Momenteel bestaan de investeringen uit:

Moma Beauty

Digitale groothandel op het gebied van hair- & beauty producten en marktleider in Nederland.

Gamp Ebiz

Professionele fulfilment partij in Oost-Nederland met toegang tot het Duitse achterland.

Sudac

Online kappersgroothandel voor de professionele kapper.

SB Supply

Online specialist in accessoires, gadgets, smartphonehoesjes en accessoires voor het gamen.

Secret View

Mystery-shopping op internationaal niveau met feedback op basis van echte ervaringen.

STYB Bedrijfsondersteuning

Modern administratiekantoor op het gebied van administratie, belastingen en jaarrekeningen.

Live: website BLK Invest

Per 1 november 2021 is de website van BLK Invest uitgerold. Met al meer dan 10 jaar ervaring werd het tevens tijd voor een eigen website met informatie over deze investeringsmaatschappij, het portfolio, nieuws en meer...

Meer info
BLK Invest