BLK Invest

Moma Beauty

Home portfolio Moma Beauty

Moma Beauty

Moma Beauty (opgericht in 2009) is een groothandel op het gebied van hair- & beauty producten. De klanten, kappers en consumenten, worden bediend via diverse webshops en fysiek via de Haibu Experience Center te Amersfoort. Met ruim 180 merken en meer dan 15.000 unieke producten in het assortiment mogen zij zich, met de webshop Haibu.nl, marktleider in Nederland noemen. Vanuit de locatie te Borculo wordt met een gemotiveerd en gedreven team gewekt om continue van toegevoegde waarde te zijn voor klanten en leveranciers.

Via de webshop Kaviaarvoorjehaar.nl worden ook hair- en beauty producten producten verkocht in Nederland. Daarnaast is kaviaarvoorjehaar.nl actief op het platform Bol.com en Amazon.nl in Nederland en België.

Via de webshop Haibu.de worden hair- en beauty producten producten verkocht in Duitsland. Daarnaast is haibu.de actief op diverse Duitse platformen als Amazon.de, Idealo.de, Ebay.de, Hood.de, Kaufland.de en Check24.de.

Met Elleure heeft Moma Beauty ook een eigen merk voor haarkleuring én care & styling. Elleure is een merk van goede kwaliteit, voor een scherpe prijs. Voor de professionele kapper van de toekomst, die zich bewust is van de trends en ontwikkelingen.

Ga naar website