BLK Invest

SB Supply

Home portfolio SB Supply

SB Supply

SB Supply is al jaren de specialist in accessoires, gadgets en smartphonehoesjes van iPad, iPhone, Galaxy, Mac en Watch producten. Ook verkopen zij online alle accessoires voor het gamen. Ze zijn reseller van bekende merken zoals Apple, Bluelounge, dbramante1928, Griffin, iHealth, Mophie, Mujjo, Satechi, Twelve South en Wahoo Fitness. Het bedrijf is in 2011 opgericht en gevestigd in Tilburg. Aan het roer van dit succesvolle bedrijf staat de jonge ondernemer Sander Berendsen, geboren en getogen Achterhoeker.

Daarnaast is SB Supply erg actief met verkopen op de platformen Bol.com, Amazon en soortgelijke platformen in binnen- en buitenland.

Een andere zijtak van SB Supply is de webshop: Von Va Voom. Von Va Voom is de online specialist op het gebied van dragen van kinderen in een draagdoek, -zak of drager. Daarnaast verkopen zij ook aanverwante producten als baby- en kinderkleding, tassen en speelgoed. Enkele bekende merken die worden gevoerd zijn onder andere: Tula, Storchenwiege, Miss Lulu, Little Frog, ByKay,, Ergobaby en Babyface.

Ga naar website